پایگاه خبری اکسیوس با اشاره به نتایج یک پژوهش جدید دانشمندان انگلیسی، نوشت: نوع جهشیافته ویروسکرونا که برای نخستینبار در انگلیس شناسایی شد، احتمال دارد ۳۰ تا ۷۰ درصد کشندهتر از نوع اصلی این ویروس باشد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: میزان بستری بیماران دارای علائم کرونا در بیمارستانهای استان نسبت به اوائل بهمن حدود ۱۵ درصد رشد یافت و با خیز ملایم در حال افزایش است. دو شهر اردستان و نطنز در وضعیت نارنجی و ۱۴ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
آمار جهانیِ مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۱۰۸ میلیون و ۲۹۸ هزار و ۶۶۸ نفر رسیده و مرگ دو میلیون و ۳۷۸ هزار و ۸۷۳ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است. تاکنون فقط واکسیناسیون کرونا برای ۵۰ میلیون نفر در جهان انجام گرفته است.
سانسور کردن شبکههای دولتی انگلیس و چین در قلمرو دو کشور، روابط بین لندن و پکن را پس از اختلافات تجاری و سیاسی وارد مرحله تازهای از تنش دیپلماتیک کرده است.
با شیوع ویروس کرونا، استفاده از ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی کننده و رعایت فاصله اجتماعی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در بین مردم رواج یافت، اما شاید در این بین توجه به انتقال کرونا از طریق چشمها کمتر بوده است.
بر اساس گزارشهای مراکز رسمی، شمار مبتلایان جهانی ویروس کرونا تا صبح سه شنبه به ۱۰۷ میلیون و ۵ هزار نفر رسیده است. این در حالی است که از یک ماه پیش روند توزیع واکسن و انجام واکسیناسیون در جهان ادامه دارد
واکسن تولیدی موسسه گامالیا با نام تجاری اسپوتنیک ۵ ( Vac-covid-Gam )؛ واکسنی است که اولین محمولهاش وارد کشورمان شد تا واکسیناسیون کرونا بر اساس اولویتگذاری وزارت بهداشت در ایران آغاز شود
طبق آخرین آمارهای جهانی ابتلاء به ویروس کرونا و همزمان با سرعت گرفتن برنامه واکسیناسیون همگانی در بسیاری از کشورها، شمار مبتلایان کرونایی جهان تا کنون به ۱۰۵ میلیون و ۹۳۰ هزار نفر رسیده است.
وزیر علوم فعلاً برای نیم سال بعد پیشبینی آموزش مجازی را داریم، اما هر زمان که ستاد کرونا اجازه بدهد، میتوانیم آموزش حضوری را آغاز کنیم. پژوهشگران کشورمان از لحاظ تولیدات علمی توانسته اند رتبه ۱۵ جهان را کسب کنند.
بر اساس گزارشهای مراکز رسمی، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تا بامداد یکشنبه به ۱۰۳ میلیون و ۴۰ هزار نفر رسیده است. آمریکا، هند، برزیل، روسیه، انگلیس و فرانسه به ترتیب دارای بیشترین مورد ابتلا به بیماری کرونا در جهان هستند.
آمار جهانیِ مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۱۰۲ میلیون و ۴۱ هزار و ۱۲۰ نفر رسیده و مرگ دو میلیون و ۲۰۱ هزار و ۴۴ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.
وزیر بهداشت آلمان با توجه به کمبود واکسن کرونا بهدلیل بدعهدیهای شرکتهای سازنده اعلام کرد: همچنان هفتههای سختی را پیشِرو داریم و وزارت کشور هم تشدید کنترلهای سفر در فرودگاهها، جادهها و راهآهنها را در دستور کار قرار داده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: میزان مراجعه مردم به مراکز بهداشتی درمانی و خط اول اورژانس کرونا در دو هفته اخیر در این استان افزایش یافته که زنگ خطری برای اوجگیری مجدد کووید ۱۹ است.
شمار قربانیان کووید-۱۹ در بریتانیا روز سهشنبه از مرز ۱۰۰ هزار نفر گذشت. این رقم رسمی در حالی اعلام میشود که بهگفته مقامهای بهداشت و درمان امیدی به کاهش نرخ مرگ و میر ویروس کرونا در دو هفته آینده وجود ندارد.
اعتراضات های خشونت بار در شهرهای هلند جدی ترین شورش های شهری در این کشور طی چهار دهه گذشته محسوب می شود. اعتراضات شبانه هلند همزمان با اجرای مقررات منع رفت و آمد برای مقابله با شیوع بیماری کرونا، برپا شده است.
پس از گذشت حدود یکسال از شیوع ویروس کرونا درجهان، اکنون شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ از یکصد میلیون نفر گذشت. سازمان جهانی بهداشت همچنان بر لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک همزمان با انجام گسترده واکسیناسیون تاکید دارد.
مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان تا عصر امروز دوشنبه به بیش از ۹۹ میلیون و ۸۲۲ هزار نفر افزایش یافت و حدود ۷۲ میلیون نفر بهبودی یافته و بیش از دو میلیون و ۱۴۰هزار نفر ار بیماران کرونایی نیز فوت شده اند.